Over FAST4U

Welkom bij FAST 4 U, 

Wij zijn gespecialiseerd in de menskant van veranderen dat u, uw mensen en uw organisatie zelfbewust maakt, verbindt en letterlijk en figuurlijk in beweging brengt. Wij dragen bij dat visies, dromen en doelstellingen realiteit worden. Daarbij hanteren we een hoge standaard.  In plaats van kleine stappen vooruit, gaan we voor het creëren van fundamentele doorbraken en transformaties.

Zelfverwerkelijking is volgens de psychologen van de humanistische psychologie de kern van het mens-zijn. De natuur van ieder mens is er op uit de mogelijkheden en talenten tot ontplooiing te brengen. Dat geldt zowel op sociaal gebied als op maatschappelijk gebied. Er zijn echter veel belemmeringen die ons er van afhouden werkelijk uit onszelf te halen wat er in zit. Als we die belemmeringen weg zouden kunnen nemen, dan zouden er oneindig veel meer mogelijkheden kunnen worden gerealiseerd dan we nu doen. We benutten nu veelal slechts een fractie van onze potentiële mogelijkheden. Welke belemmeringen zijn dat dan? Om dit te doorgronden is het belangrijk te weten door welke drijfveren een mens zoal wordt aangedreven in zijn leven.

Missie:

“Onze missie is om met passie, plezier en professionaliteit te streven naar de balans van fysieke- en mentale gezondheid en daarbij anderen te helpen om de weg te vinden op het pad die zij bewandelen.”

Visie:

Wij zullen gaan leren want leren is het fundament voor persoonlijke groei en die groei is de sleutel van het slot, genaamd het leven. Om te leren en te groeien is begrip voor nodig en begrip is het fundament voor je kernwaarden. Onze kernwaarden zijn ons fundament voor balans, persoonlijke doelen en ons handelen daarnaar. Wij willen de toekomstige ontwikkeling van u en/of uw organisatie positief te beïnvloeden, zodat ook u kunt groeien, liefhebben, lachen en plezier hebben in het leven, door gebruik te maken van uw talenten en competenties. Onze toekomstvisie is dat wij de uniekste sport- en zelfverdedigingschool worden in Helmond. Wij staan voor samenwerking intern en extern, passie en professionaliteit.

Ons team:

Ons team bestaat uit zeer enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en hebben jarenlange ervaring als instructeur, adviseur, trainer of (team)coach. Wij hebben de kennis en expertise in huis om u optimaal te ondersteunen.

Jean-Pierre Peeters MCC(io) LLB; oprichter

13568862_1220496821317613_2481141151069057610_o.jpg

Mijn naam is Jean-Pierre Peeters, eigenaar en oprichter van FAST 4 U. Vanuit mijn passie voor dans en martial arts, in combinatie met fitness en mijn opleidingen op gedragskundig gebied heb ik gekozen voor een gezonde en stabiele leefstijl. Daarnaast krijg ik energie om mensen te helpen, gelukkig te maken, te laten stralen, trots te laten zijn op zichzelf en zich fantastisch te laten voelen. Als professional krijg ik energie wanneer ik iemand een kijkje in zijn eigen mogelijkheden heb laten zien en voelen.

Gedurende ons leven komen we soms op het punt ‘ik wil iets anders’. Hoe ga je dat aanpakken? Mijn drijfveer is om samen met jou te ontdekken in welk slot de sleutel past.

Naast alle opleidingen en seminars die ik heb gevolgd in binnen en buitenland blijf ik mijn leven lang leren.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de wedstrijdsport van dans en vechtsport ben ik een ervaringsdeskundige op het gebied van Ballroom en latin dansen, Reality based self defense (Russian martial art) en weerbaarheid. Ik heb als politieman en rechercheur in de praktijk diverse situaties meegemaakt die ik tijdens mijn lessen behandel. De praktijk is veel weerbarstiger dan de theorie doet vermoeden. Ik werk als coach, adviseur en projectcoördinator. Mijn stijl is vriendelijk en verbindend, maar wel vasthoudend. In mijn huidige functie als Algemeen Juridisch docent bij de politieacademie, doceer en vorm ik de nieuwe politieagenten die vanuit de burgermaatschappij overstappen in de glazen box, genaamd de politie.

Naast mijn studies, Master Management Culture & Change, spec Coaching, Hbo recht, Hbo criminologie en recherche opleidingen bij de FIOD en politie, heb ik mijn instructeurslicentie van Systema bij de Federatie van Russian Martial Arts in Kiev en het Reality Based Self Defense licentie van Jim Wagner USA, behaald.

Susanne Peeters, instructrice Fight Rhythm & Fit

Foto Susanne.jpg

Mijn naam is Susanne Peeters de vrouw van Jean-Pierre en ik deel de passie van de dansport, Combat-Fitness en een gezonde levensstijl. Daarnaast ga ik regelmatig mee naar seminars van Systema of andere vechtsporten. In het dagelijks leven werk ik als officemanager bij een marketingbedrijf. Mijn specialisme is dans te combineren met vechtbewegingen en cardio in één les.

Silvan Vasilda, instructeur Urban Parkour & Fight Acrobatics

Silvan.jpgSilvan1.jpg

Mijn naam is Silvan Vasilda en mijn passie is Martial Arts Tricking en grafisch vormgeven. Ik heb in diverse programma's meegedaan waaronder Holland’s Got Talent & Dance, Dance, Dance, zowel als performer als productie. Daarnaast doe ik regelmatig mee met tricking wedstrijden en was afgelopen NK 2e van Nederland.