Fight Rhythm & Fit

Fight Rhythm & Fit is een contactloze workout voor het hele lichaam dat vechtsporttechnieken zoals trappen en stoten combineert met fitness oefeningen en dansbewegingen. De combinatie van diverse oefeningen en bewegingen worden op de hedendaagse (up tempo) popmuziek in een eenvoudige choreografie aangeleerd.

Het is geen Zumba/Dansles of Aerobics, maar "the best of all things". De choreografie wordt om de week door Susanne zelf gemaakt speciaal op een hedendaags nummer of remix. Hierdoor onderscheidt deze les zich met andere aanverwanten, waarbij zelfs de les cq choreografie wordt afgestemd tijdens speciale periodes van het jaar, zoals Kerst of Carnaval.   

Vanwege de bewegingen en oefeningen die het met zich meebrengt, is het effectief in het versterken en definiëren van het spierstelsel van je lichaam. Het verbeterd je balans, flexibiliteit, coördinatie en heeft cardiovasculaire voordelen. De cardiovasculaire voordelen zijn het gevolg van de dansbewegingen die zijn toegevoegd aan de toch al hoge energietraining. Één uur durende training verbrandt 500 tot 800 calorieën, vergeleken met de 300 tot 400 calorieën die worden verbrand met een traditionele aerobicsles.