Rhythm & Fit

“Live your life by a compass, not a clock.”

Iedere donderdag 21.00-22.00 uur

Rhythm & Fit is een leuke workout voor het hele lichaam dat fitness, dans en fun combineerd. De combinatie van diverse oefeningen en bewegingen worden op de hedendaagse popmuziek in een eenvoudige choreografie aangeleerd. Wil jij graag dansen, maar ben je bang om complexe choreografien niet te kunnen bijbenen dan is Rhythm & Fit iets voor jou. 

Het is geen Zumba/Dansles of Aerobics, maar "the best of all things". De choreografie wordt om de week door Susanne zelf gemaakt speciaal op een hedendaags nummer of remix. Hierdoor onderscheidt deze les zich met andere aanverwanten, waarbij zelfs de les cq choreografie wordt afgestemd tijdens speciale periodes van het jaar, zoals Kerst of Carnaval.   

Vanwege de bewegingen en oefeningen die het met zich meebrengt, is het effectief in het versterken en definiëren van het spierstelsel van je lichaam. Het verbeterd je balans, flexibiliteit, coördinatie en heeft cardiovasculaire voordelen. De cardiovasculaire voordelen zijn het gevolg van de dansbewegingen die zijn toegevoegd aan de toch al hoge energietraining. Één uur durende training verbrandt 300 tot 500 calorieën.