Zelfverdediging Kids

Zelfverdediging voor kinderen! Ontwikkel zelfvertrouwen en leer vaardigheden met FAST Defense & Fit.

Onze lessen vinden plaats op maandag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur en zijn speciaal ontworpen voor kinderen tussen 9 en 15 jaar oud.

Wist u dat kinderen in deze leeftijdscategorie gemiddeld 2 tot 3 uur per dag televisie kijken en daarnaast nog een half uur tot een uur achter een computer of gameconsole doorbrengen? Recente studies tonen aan dat kinderen morele keuzes maken op basis van videogames in plaats van opvoeding en onderwijs. Met FAST Defense & Fit leren kinderen niet alleen zelfverdediging, maar ook discipline, respect, gezondheid, bewegen, awareness en goede oordeelsvorming.

Onze training is gebaseerd op Russian Martial Arts (Izvor Systema), een unieke en complete manier van zelfverdediging die al eeuwenoud is. RMA leert kinderen hoe ze zichzelf en anderen kunnen verdedigen zonder onnodige schade te veroorzaken, zowel fysiek als psychologisch.

In tegenstelling tot dramatische hoge trappen en sprongen, worden alle bewegingen in onze zelfverdediging lessen uitgevoerd met behoud van de natuurlijke positie van elk gewricht, wat resulteert in krachtige en subtiele bewegingen. Ademhaling is een ander essentieel aspect van onze zelfverdediging, omdat het helpt bij het beheersen van angst en spanning.

Onze lessen zijn gericht op het ontwikkelen van een sterke geest en lichaam en het vergroten van het zelfvertrouwen van kinderen. Schrijf uw kind nu in voor een gratis proefles en ontdek hoe FAST Defense & Fit kan helpen bij de ontwikkeling van hun zelfverdediging en zelfvertrouwen."