Kinderfeestjes

Wil jouw kleine soldaat of ninja een superheldenfeest? zoek dan niet verder!

Uw kleine recruit gaat de basisopleiding volgen van een soldaat of ninja, afhankelijk van uw keuze.

Schminken aan het begin van het feest helpt de kinderen om in de legerstemming te komen. De camouflage overal of ninja outfit gaat aan en het feest kan beginnen.

Een voorbeeld van een spel kan zijn:

OPERATION: RESCUE
Dit kan binnen of buiten worden gespeeld. De kinderen worden in twee groepen verdeeld. Twee van elke groep worden gekozen om de gewonde soldaten te zijn. Deze liggen ergens in het veld of zaal. De rest van de groep haast zich naar de 1e gewonde. Eerst dienen ze hem of haar in te wikkelen met papier. daarna dienen ze de gewonde over te brengen naar het (ziekenhuis) door gebruik te maken van een laken.  Als dit is voltooid, zullen ze hetzelfde doen met de andere gewonde soldaat. Het eerste team dat klaar is, is de winnaar. 

Op het einde van iedere opdracht krijgen ze een aantal letters waarmee ze een raadsel oplossen. Als ze alle taken hebben uitgevoerd worden ze gepromoveerd tot soldaat.

Als  u kiest voor het ninja thema dan worden er allerlei obstakels overwonnen en krijgen ze een workshop in ninja acrobatiek. 

VOOR WIE?

Onze feestjes zijn geschikt voor jongens en meisjes vanaf ongeveer 5 t/m 12 jaar oud.  Maar wat de samenstelling van de groep ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen plezier heeft en met het avontuur kan meedoen! Dus is jouw zoon of dochter helemaal wild van Ninjago, spiderman of het leger? Dan is dit absoluut het feestje waar zijn of haar dromen zullen uitkomen!

Ons meest uitgebreide feestje start met het zingen voor de jarige en het uitpakken van de kadootjes. Dit onder het genot van een bekertje limonade en een stukje cake of koek. Daarna worden de kinderen in door ons geleverde ninja trainingsuniformen of leger overal gehesen en vervolgens start de training. Na een uur volgt een korte pauze waarin de ninja’s even kunnen uitrusten en hun dorst kunnen lessen met een glaasje limonade. Weer anderhalf uur later hebben de kinderen een superleuke training achter de rug, hebben ze hun diploma in ontvangst genomen en is er een leuke groepsfoto gemaakt. De ninja’s of  soldaten hebben hard gewerkt en vallen hongerig aan bij het door ons eventuele verzorgde eten.

Wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en nemen de ouders alle zorgen uit handen. 

WAT ZIJN DE KOSTEN?
Onze feestjes zijn te boeken vanaf € 125,- voor minimaal 8 kinderen. Kom je met meer kinderen, dan kost dat € 10,00 p.p.

Voor dat geld worden de kinderen in tweeënhalf uur opgeleid tot ninja of soldaat, krijgen ze van ons een pak in bruikleen en ontvangen ze na afloop een diploma als aandenken mee naar huis. Wil je je feestje uitbreiden met  eten, dan kan dat ook voor € 5,- p.p. Als u kiest voor inclusief eten duurt het in totaal 3 uur.

Alles bij elkaar, krijgen ze volgens vele voorgangers het beste feestje ooit! 

Annuleren van het feestje kan gratis tot 14 dagen van te voren. Wordt er minder dan 14 dagen van tevoren geannuleerd dan zijn de kosten € 100,00. Het overige bedrag zal binnen drie dagen worden teruggestort.

WANNEER?

ivm de drukke planning graag minimaal 4 weken van te voren uw aanvraag indienen.

Liefst op een zaterdagochtend