Freerunnen

Welkom bij Freerunnen!

Iedere dinsdag van 18.00-19.00 (8 t/m 11 jr) / 19.00-20.00 (8 t/m 11 jr) / 20.00-21.00 (vanaf 12 jr) en vrijdag van 18.00-19.00 (vanaf 8 jaar), leren uw kinderen om de Mount Everest, figuurlijk te beklimmen!

“People ask me, ‘What is the use of climbing Mount Everest?’ and my answer is ‘because it’s there.’”

Wat is freerunnen?

"Freerunnen oftewel Urban Parkour” Het is een vrije bewegingsstijl waarbij je acrobatische bewegingen toepast en waarbij samenwerking, beweging, afstand en timing een belangrijke rol speelt."

Wil jij het avontuur aangaan om de wereld, de straat en het straatmeubilair op een andere manier te ontdekken? Met Freerunnen leer jij op een veilige manier de skills om die uitdaging met jezelf aan te gaan. 

Tijdens de training leer je de basisprincipes van Parkour en leer je acrobatiek zoals flips en salto's. Alhoewel deze sport nog relatief onbekend is, groeit het animo bij jongeren wereldwijd.

Tegenwoordig kunnen invloeden van freerunnen worden gezien in o.a. films, games, videoclips, dans- of muziek optredens en andere sporten zoals breakdance.

Freerunnen lijkt onmogelijk, maar niets is minder waar. Ook Jij kunt dit wanneer je hier het geduld, discipline en wilskracht voor hebt! Freerunnen leert je controle over lichaam en geest te krijgen. Het geeft je zoveel zelfvertrouwen als je voor het eerst een salto kunt maken.

Iedereen is welkom vanaf 9 tot 16 jaar, ongeacht of je nu een jongen of meisje bent of wat voor afkomst je hebt. Respect, discipline en samenwerking staat centraal.

De lessen worden gegeven door Luuk de Vos & Morris Albers die al van jongs af aan geïnspireerd werden door Martial arts tricking & Freerunning en de filosofie daarachter. Onderstaand filmpje is op onze oude locatie!