Ninja Kids 6 t/m 8 jr

Ninja kids!

"Laat je kind de rebel in zichzelf ontdekken met de training Ninja Kids. Geef ze de kans om grenzen te verleggen en zichzelf fysiek en mentaal te verbeteren. Word een deel van onze ninja's en schrijf je kind nu in voor onze unieke en uitdagende trainingen."

Iedere donderdag van 18.00-19.00 uur

WAAROM NINJA KIDS?

Er zijn vele redenen waarom u kiest voor de ninja kids training voor uw kinderen, de ideale mix van freerunnen en zelfverdediging.

Zelfverdediging: Ninja kids training is gericht op het ontwikkelen van de fysieke en mentale vaardigheden van uw kinderen om hen te helpen weerbaarder en zelfverzekerder te worden. Dit is een belangrijke overweging voor u als ouders die willen dat uw kinderen in staat zijn om zich te beschermen in onzekere situaties.
Fitness en conditie: Ninja kids training bevat elementen van acrobatiek, gymnastiek en martial arts, wat leidt tot verbetering van de fysieke conditie van uw kinderen. Het is een leuke manier om uw kinderen fitter en gezonder te maken.
Zelfdiscipline en zelfbeheersing: Ninja kids training helpt uw kinderen om discipline en zelfbeheersing te ontwikkelen door hen te leren om hun emoties te beheersen en te concentreren op specifieke doelen.
Teambuilding en sociale vaardigheden: Ninja kids training is vaak gericht op teambuilding en het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Dit is een waardevolle overweging voor u dat uw kinderen zich comfortabel voelen bij het werken in groepsverband en betere communicatieve vaardigheden ontwikkelen.
Fun: Bovenal is ninja kids training gewoon leuk voor kinderen! Het biedt hen een unieke kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, zich te uiten en zich te concentreren op fysieke activiteiten die ze leuk vinden.

Schrijf je nu in voor een gratis proefles!

Onderstaand filmpje is gemaakt op onze oude locatie!