Ninja Kids 6 t/m 8 jr

WAAROM OUDERS KIEZEN VOOR NINJA KIDS?
Ninja Kids belichaamt discipline, gerichte energie en vaardigheid om kinderen voor het leven te ontwikkelen!

We willen allemaal het beste voor onze kinderen; de invloed die ons in staat zal stellen om hen te blijven vormen tot zelfverzekerde, capabele mensen. Bij FAST4U hebben we een programma ontwikkeld om kinderen de vaardigheden en het vertrouwen te geven om te blijven leren en zich te ontwikkelen.

Tijdens de lessen combineren wij:

​De coördinatie van gymnastiek
De kracht en behendigheid van obstakeltraining
De creativiteit van freestyle beweging
De voortgang van een kind wordt bepaald door zijn eigen tempo, waardoor het de tools krijgt om zijn eigen ervaring vorm te geven. Door kinderen individueel vooruit te laten gaan, binnen een bepaald en gezamenlijk programma, krijgen kinderen van alle leeftijden en geslachten meer dan atletische gaven. Het zijn sterke, zelfverzekerde kinderen.

“FAST4U wilde dat het meerdere componenten zou hebben. We willen een karaktercomponent en een atletische component hebben, omdat we te maken hebben met kleine kinderen en we willen ondersteunen wat de ouders willen en dat is goede mensen grootbrengen. Het was nu aan ons om kinderen te helpen en zelfvertrouwen op te bouwen. Turners leren hoe ze instinctieve veiligheid kunnen oefenen. Kinderen beseffen niet hoe ze hun eigen lichaam moeten beschermen.” Ninja Kids brengt daar verandering in.

Het leven van zowel jongens als meisjes verandert in sterke en zelfverzekerde kinderen.

Onderstaand filmpje is gemaakt op onze oude locatie!