Zelfverdediging Kids

Welkom bij zelfverdediging kids! (FAST Defense & Fit)

Iedere maandag en donderdag van 19.00-20.00

FAST Defense & Fit Kids  (vanaf 9 t/m 15 jaar) 

A famous explorer once said, that the extraordinary is in what we do, not who we are.

Wist u dat kinderen tussen de 9 en 15 jaar gemiddeld 2 tot 3 uur per dag televisie kijken en daarbij komt nog eens een gemiddelde van een half uur tot een 1 uur bij achter de pc of gamecomputer.

Een recente studie toonde aan dat kinderen morele keuzes maken op basis van video games in plaats van het onderwijs of opvoeding.
Met de komst van de technologie, gaan elementaire zelfsturende vaardigheden verloren.

Het doel van de Fast Defense & Fit lessen is om toepasbare vaardigheden, goede gewoonten, normen en waarden aan te leren, zoals:

  • Discipline
  • Respect
  • Zelfverdediging
  • Gezondheid en Bewegen
  • Overleving
  • Awareness
  • Omgangsvormen
  • Sterke geest
  • Zelfvertrouwen
  • Goede oordeelsvorming

Onze training gebaseerd op Systema, is ontstaan ​​in het oude Rusland, het is een unieke, gevarieerde en complete manier van zelfverdediging en de manier van leven dat men een Warrior maakt.

Een echte Warrior is bedreven in zichzelf en anderen te verdedigen. Hij is gezond en krachtig en zet trots, agressie en angst om in nederigheid, moed en kracht.

Wat is het doel van zelfverdediging (FAST Defense & Fit)?

Ons doel is om niet te vernietigen maar om te overleven!

Veel vechtsporten beweren dat, maar Systema is de enige krijgskunst vandaag bekend dat eigenlijk dat doel vervult, zowel fysiek als psychologisch.

Dramatische hoge trappen, spins, splits en springen zoals in de films werken niet in echte gevechten en in feite doen ze onherstelbare schade aan het gehele lichaam. Alle Systema bewegingen worden gedaan door het houden van elk gewricht in zijn natuurlijke positie en in balans met de rest van het lichaam. Eenvoudig, subtiel en daarom krachtig. 
Een ander fundamenteel aspect van Systema is ademhaling. Waarom is het van essentieel belang? Het maakt niet uit hoe goed iemand vecht in een sportschool, als een echte confrontatie gebeurt,  laat angst de meeste mensen bevriezen zowel fysiek als mentaal. Dat moment is meestal wanneer de aanvaller controle neemt.

Onnodig om te zeggen maar, agressie vernietigt het lichaam en de psyche van een kind en kan ook overmatige schade aan de tegenstander in een confrontatie veroorzaken. Systema studenten zijn niet bang om geraakt te worden omdat ze weten hoe ze kunnen incasseren.

Ze zijn niet bang om te vallen, omdat ze comfortabel omgaan met iedere ondergrond. Ze zijn niet bang om een ​​fout te maken, omdat ze weten hoe het is om te leren. Er is geen angst om te falen, omdat er geen concurrentiedruk is.

Schrijf u nu in voor een gratis proefles!